Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου www.kofinakos.gr

1. Η πρόσβαση και χρήση αυτού του δικτυακού τόπου (www.kofinakos.gr) αποτελεί πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης του στο σύνολό τους και του καθενός ξεχωριστά, οι οποίοι ισχύουν αμέσως από την πρώτη επίσκεψη εκ μέρους του ηλεκτρονικού επισκέπτη. Εάν δεν αποδέχεστε τους όρους χρήσης πλήρως και ανεπιφύλακτα, απαγορεύεται ρητώς η πρόσβαση και χρήση του www.kofinakos.gr εκ μέρους σας και υποχρεούσθε να εγκαταλείψετε άμεσα αυτόν τον δικτυακό τόπο.

2. Η πρόσβαση στο www.kofinakos.gr καθώς και η χρήση μέρους ή όλων των πληροφοριών και δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτό, γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του ηλεκτρονικού επισκέπτη. Ο ηλεκτρονικός επισκέπτης απαλλάσσει πλήρως και ανεπιφύλακτα το www.kofinakos.gr, τον ιδιοκτήτη του, τους συντάκτες του, τους προμηθευτές του καθώς και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο αναφέρεται στο www.kofinakos.gr, από κάθε ευθύνη από την πρόσβαση και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

3. Αν έχετε σκοπό να βασισθείτε στις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εξακρίβωση των πληροφοριών και δεδομένων του και για την επιβεβαίωση της ακρίβειάς τους, της αξιοπιστίας τους, της πληρότητας τους, της εγκυρότητάς τους, της ορθότητάς τους, της επικαιρότητάς τους και της ισχύος τους, πριν προβείτε ή δεν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Ο ηλεκτρονικός επισκέπτης είναι εις γνώσιν και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα ότι καμία απολύτως ευθύνη θα γίνει αποδεκτή για οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιηθεί ή δεν πραγματοποιηθεί βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου. Το ίδιο ισχύει και για τα αποτελέσματα οποιασδήποτε πραγματοποιηθείσας ή μη πραγματοποιηθείσας ενέργειας.

4. Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου έχει αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε τον ιατρό της εμπιστοσύνης σας, εξαιτίας κάποιου ιατρικού άρθρου ή άλλης πληροφορίας που διαβάσατε στο www.kofinakos.gr.

5. Το www.kofinakos.gr δεν συστήνει ή προτρέπει σε συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις, φαρμακευτικά προϊόντα ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο. Εάν κάποιος ηλεκτρονικός επισκέπτης βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία η οποία παρέχεται από τον παρόντα δικτυακό τόπο, αυτό γίνεται με δική του προσωπική αποκλειστική ευθύνη.

6. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει συνδέσμους (links) προς ιστότοπους που ανήκουν σε τρίτους. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και το www.kofinakos.gr δεν έχει κανέναν έλεγχο ή δικαιοδοσία σχετικά με το περιεχόμενό τους. Το www.kofinakos.gr δεν ευθύνεται, λοιπόν, για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων του. Το www.kofinakos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνο για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους.

Ιατρείο

Ιατρείο Δρ. ΚοφινάκουΦωτογραφίες του ιδιωτικού γυναικολογικού ιατρείου του Δρ. Κοφινάκου στο Περιστέρι.

Ωράριο επισκέψεων

υπερηχογράφημα

Οι επισκέψεις (κατόπιν ραντεβού) γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 17.00 - 21.00

Γυναικολογικά άρθρα

γυναικολογικά άρθρα Διαβάστε τα γυναικολογικά άρθρα του Δρ. Κοφινάκου και μείνετε ενημερωμένοι.

Γυναικολογικό λεξικό

γυναικολογικό λεξικό Οι πιο συνηθισμένοι γυναικολογικοί όροι συγκεντρωμένοι σε ένα εύχρηστο λεξικό.

Επικοινωνία

Δρ. Παναγιώτης Κοφινάκος

Το γυναικολογικό ιατρείο του Δρ. Κοφινάκου βρίσκεται στο Περιστέρι, επί της οδού Τζων Κέννεντυ 40.

 

Χάρτη με την ακριβή τοποθεσία καθώς και με τα πλησιέστερα στο ιατρείο Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα βρείτε στη σελίδα Επικοινωνία.


Τηλέφωνο: 211 - 22.15.099

Κινητό: 6972 91.11.76

Φαξ: 211 - 22.15.106

Συνεργάτης
Μαιευτήριο ΡΕΑ
Κοινωνική Δικτύωση

facebook twitter youtube blog linkedin rss feed